Sıradan Gel

15 Temmuz 2008 Salı

Karli bir kis gunu genc bir adam dagda mahsur kalmis soguktan ve acliktan olmek uzereyken bir isik gormus, isik bir evden geliyormus. Neyse adam evin kapisini calmis, kapiyi yaslica bir kadin acmis adami iceri almis, adam acim susuzum filan derken neyse adamin karnini doyurmus yatarken yasli kadin iki kizini cagirmis, adama tanitmis, bak demis bu buyuk kizim gecen yil dul kaldi, bu kucuk kizim halen bekar. Biz bu evde ucumuz yasariz... adam bir bakmis hepsi birbirinden guzel ama yani ayi olacak neyse aksam olunca yatmaya karar vermisler, ama kadin fazla yatagimiz ve odamiz yok demis biz kizlarla beraber yatariz sende yerde yatasin demis adama.... adam kabul etmis ve hepsi ayni odada yatmislar.... biraz zaman gecince adamin aklina tabi malum aktivite gelmis ama nasil olur hepsi beraber uyuyorlar diye sesini ikaramamis.... biraz daha zaman gecince, dul kiz baslamis sayiklamaya:
- dula gel, dula gel diye adam dayanamamis tabi hemen cikmis yataga dula sokulmus,biraz takildiktan sonra bekar kiz baslamis konusmaya:
- bolu birak dara gel, bolu birak dara gel... adam mutlu bir sekilde kiza yonelmis ama arada anne yatmakta.... adam tam gecerken kadinin ustunden kadin baslamis sayiklamaya:
- bok yeme siradan gel, bok yeme siradan gel..

0 comments: